• Esszencia

  „Ha dühös vagy, számolj négyig: ha nagyon dühös vagy, káromkodj.” (Mark Twain)
 • Témák

 • A siker tervezhető

  A praktikus tudás lélektani könyve

        „Ez a könyv nem a megoldhatatlan problémákról szól – arról már eleget írtak sokan sok helyütt. Ezúttal valami másba fogunk – nem újba, hanem másba. Tudjuk, nincs új a nap alatt, ellenben a nézőpontunk változik, mivel képes változni. Mire a folyamat végére érünk, hitem szerint nem csupán a látásmódod alakul át, hanem te is elkezded kicsit másképp szemlélni önmagadat és a világot, amely körülvesz.

        Bízom benne, hogy elérkezünk majd arra a pontra, amikor már saját magadból törnek fel a megválaszolandó kérdések. Ahhoz, hogy elég jó választ kapjunk, elég jó kérdéssel kell előrukkolnunk. Ebben kívánok segíteni.”

  www.limparimre.com

  Sikeres ugyanis bárki lehet, de mégsem akárki. E könyv kifejezetten annak íródott, aki hajlandó végre kezébe venni a sorsát. A cél az volt, hogy mindenki számára biztonságos eszközöket nyújtó írás kerüljön az olvasók kezébe, hogy miként vethetünk véget a pörgés rabigájának, hogy az életünk ne csak hajsza legyen, ahol mások életét éljük és céljait valósítjuk meg, hanem ahol végre merünk magunkra fókuszálni, s mindezt nem fogcsikorgatva, hanem derűsen, mosolyogva.

  Ez a könyv a hogyanokról szól.

  Dedikált példány rendelhető a https://limparimre.com/kapcsolat/ – linken keresztül. A rendelési szándék jelzését követően az adminisztrátor küld egy visszaigazolást és egy számlaszámot. Az utalás megtörténte után a kötet postai úton ajánlott küldeményként érkezik meg. A dedikált kötet ára 4500 HUF, ami a belföldi postaköltséget már tartalmazza.

  Nem dedikált könyvek és e-könyvek állandó 15%-os kedvezménnyel itt: bookline.hu

  Dedikálási alkalmak és könyvvásárlási lehetőség személyesen általában a nyílt előadások után.

  Tartalomjegyzék – fejezetcímek:

  A célok logikája
  A szokások ereje
  Időgazdálkodási titkok
  Erőforrásaink leltára
  Stresszkezelési technikák
  Az önbizalom kódjai
  Az örömgyilkosok és az energiavámpírok kezelése
  Szabadulások az elvárások börtönéből
  Sorsunk irányítása