A siker tervezhető

A praktikus tudás lélektani könyve

 

      „Ez a könyv nem a megoldhatatlan problémákról szól – arról már eleget írtak sokan sok helyütt. Ezúttal valami másba fogunk – nem újba, hanem másba. Tudjuk, nincs új a nap alatt, ellenben a nézőpontunk változik, mivel képes változni. Mire a folyamat végére érünk, hitem szerint nem csupán a látásmódod alakul át, hanem te is elkezded kicsit másképp szemlélni önmagadat és a világot, amely körülvesz.

      Bízom benne, hogy elérkezünk majd arra a pontra, amikor már saját magadból törnek fel a megválaszolandó kérdések. Ahhoz, hogy elég jó választ kapjunk, elég jó kérdéssel kell előrukkolnunk. Ebben kívánok segíteni.”

www.limparimre.com

Sikeres ugyanis bárki lehet, de mégsem akárki. E könyv kifejezetten annak íródott, aki hajlandó végre kezébe venni a sorsát. A cél az volt, hogy mindenki számára biztonságos eszközöket nyújtó írás kerüljön az olvasók kezébe, hogy miként vethetünk véget a pörgés rabigájának, hogy az életünk ne csak hajsza legyen, ahol mások életét éljük és céljait valósítjuk meg, hanem ahol végre merünk magunkra fókuszálni, s mindezt nem fogcsikorgatva, hanem derűsen, mosolyogva.

Ez a könyv a hogyanokról szól.

 

Dedikált példány rendelhető az info@limparimre.com-on keresztül. A rendelési szándék jelzését követően az adminisztrátor küld egy visszaigazolást és egy számlaszámot. Az utalás megtörténte után a kötet postai úton ajánlott küldeményként érkezik meg. A dedikált kötet ára 3600 HUF, ami a belföldi postaköltséget tartalmazza.

 

Dedikálási alkalmak és könyvvásárlási lehetőség személyesen legközelebb várhatóan 2021. őszén lesz a nyílt előadások után.

 

Interjú a könyvről és az üzenetéről:

Tartalomjegyzék – fejezetcímek:

A célok logikája
A szokások ereje
Időgazdálkodási titkok
Erőforrásaink leltára
Stresszkezelési technikák
Az önbizalom kódjai
Az örömgyilkosok és az energiavámpírok kezelése
Szabadulások az elvárások börtönéből
Sorsunk irányítása